Wintersport November 2024

Skivakantie november tips: waar ligt er sneeuw in november?

Langer niet alle skigebieden zijn al geopend vanaf het begin van de maand november. Wil je wel op wintersport in november? Ontdek dan waar je de grootste kans maakt op een goed pak sneeuw en bekijk alle skivakantie aanbiedingen met de grootste garantie op een witte vakantie. Lees alle informatie en bekijk welke skigebieden open zijn.

Val Thorens wintersport

Val Thorens

Niet de gehele maand november geopend, maar wel vanaf het 3e of 4e weekend (afhankelijk van de condities). Dit gaat in Val Thorens gepaard met een spectaculaire kick-off week met optredens en evenementen. De hoge ligging zorgt ervoor dat het al vroeg sneeuwzeker is tot en met het dal.

82 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Solden wintersport

Solden

De afdalingen naar het dal van Solden zijn in november niet altijd geopend, maar je kunt hier wel de gehele maand op de latten staan op de bovenste toppen bij de gletsjer. Doorgaans kun je skiën tot aan een van de ski-in, ski-out resorts in het dal van Hochsolden.

132 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Tignes wintersport

Tignes

Eén van de meest diverse skigebieden is dat van Tignes in de Espace Killy. De hoge toppen en de aanwezigheid van een gletsjer zorgen voor sneeuwzekere afdalingen vanaf half oktober, dus zeker in november een super tip voor een wintersportvakantie.

98 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Ischgl wintersport

Ischgl

In Ischgl ligt in november meestal nog niet genoeg sneeuw voor wie echt lekker wil skiën. Het skigebied opent wel in de allerlaatste week van de maand met het spectaculair top of the mountain concert!

52 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Canada wintersport

Canada

In de regel gaat het skigebied bij Whistler in de laatste week van november open, soms 1 weekje eerder. Dit mooie Canadese ski in ski out skigebied is super sneeuwzeker! Hier valt maar liefst 11 meter sneeuw per jaar!

110 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Kaprun wintersport

Kaprun

Door de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn gletsjer is het wintersportseizoen in Kaprun vanaf de herfst tot diep in het voorjaar. In november is het één van de weinige gebieden die doorgaans de gehele maand geopend is met voldoende sneeuw!

110 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Davos wintersport

Davos

Hoewel het skiseizoen vaak half november al open gaat is november geen topmaand voor wie wil skiën in Davos. Meestal ligt er nog maar weinig sneeuw en zijn de condities ook aan het einde van de maand nog niet al te best. je vakantie is dus erg afhankelijk van de seizoensinvloed en de sneeuwval verwachting!

42 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Zermatt wintersport

Zermatt

Op de grens van Zwitserland en Italie ligt het dorp Zermatt, dat één van de meest sneeuwzekere gebieden van Europa is. Door de aanwezigheid van een gletsjer tref je hier op een hoogte boven de 3 km eeuwige sneeuw en ook in november goede wintersport condities.

148 cm

Gem. sneeuwhoogte in november

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

Wanneer wil je weg?

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares