Over ons

De grootste nachtmerrie van iedere wintersporter is natuurlijk een gebrek aan sneeuw op de pistes. Het team van WaarLigtdeSneeuwWel.nl bedacht daarom dit unieke concept, dat je helpt een sneeuwzekere wintersportvakantie te vinden.

WaarLigtdeSneeuwWel.nl is een in 2014 gelanceerd concept van Leads2Travel B.V. Het idee is een logisch vervolg op de eerder door ons gelanceerde zonvakantie zoeker WaarSchijntdeZonWel.nl.

Het team achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl

Het team van WaarLigtdeSneeuwWel.nl is zeer divers. Naast web developers en designers, werken hier specialisten uit de reisbranche, op het gebied van marketing van bestemmingen, journalistiek en geografie. Enkele teamleden;

Oud airline manager Caroline Ferguson is oprichtster van Leads2Travel en initiatiefneemster van de onderscheidende reisconcepten die het bedrijf sinds 2006 uitgeeft. “WaarLigtdeSneeuwWel.nl is niet alleen een logisch gevolg op het succes van onze eerste weer & klimaat geïnspireerde reiswebsite www.waarschijntdezonwel.nl. Ook voor dit winterse broertje hebben we een unieke propositie gevonden, waarbij we een directe koppeling maken tussen actuele en historische sneeuwdata en het wintersportvakantie aanbod van onze partners. We geloven heilig in de toegevoegde waarde en effectiviteit van deze combinatie voor zowel consumenten als de reisbranche.’

Geografe en een echt skifanaat is Esmeralda van Dasselaar. Van kleins af aan staat  ze elk jaar op de pistes, waar ze graag tochten maakt met vrienden door grote skigebieden als Val Thorens, Westendorf en de Zillertal Arena. Na een heerlijke dagje skiën houdt het après-skiën haar ook zeker niet tegen. Met veel trots en eigen ervaring werkt ze mee om WaarLigtdeSneeuwWel.nl uit te breiden tot een waar succes.

Laura Boldingh schrijft met veel plezier over bijzondere wintervakanties voor WaarLigtdeSneeuwWel.nl en heeft een speciale interesse in kindvriendelijke skivakantie bestemmingen. Het meest enthousiast wordt ze van sneeuwzekere en onontdekte winterwonderlandjes: 'veel plekken in Scandinavie lijken me prachtig en skiën met uitzicht op de Noorse fjorden is echt nog een droom.' Ze werkt al sinds 2008 bij Leads2Travel en heeft al aan diverse succesvolle projecten meegewerkt. 

Developer Martijn van Beek heeft met veel toewijding een langere tijd aan dit project gewerkt hopende met deze nieuwe website in te kunnen spelen op de behoeftes van alle skiërs. Met veel toewijding heeft hij zijn uiterste best gedaan om het design van de website WaarLigtdeSneeuwWel.nl zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

 Jouw mening

Wij doen onze uiterste best om correcte informatie te geven en bezoekers te helpen een fijne & sneeuwzekere bestemming te selecteren. Maar het kan altijd beter. Als jij een suggestie of een idee hebt om deze website waardevoller te maken voor bezoekers, dan horen we graag van je!

Neem contact met ons op!

Lees ook

Persoonlijke Deal Alerts 

Ontvang e-mail alerts gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. 

 

Persoonlijke Deal Alerts 

 

De Skifactor 

Op WaarLigtdeSneeuwWel.nl krijgen alle bestemmingen voor elke maand van het jaar een Skifactor. Lees alles over deze classificering: 

 

De Skifactor

99
shares