Hoe werkt WaarLigtdeSneeuwWel.nl

De mensen achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl bedachten een uniek concept, namelijk het zoeken van de ideale vakantiebestemming o.b.v. actuele sneeuwverwachtingen en historische sneeuwhoogten. Hoe werkt deze site precies?

Vakantie zoeken o.b.v. sneeuwzekerheid en budget

Wat is nou een wintersportvakantie zonder een dik pak sneeuw? Er zijn bestemmingen die het gehele jaar geopend zijn, maar er zijn ook gebieden die zelfs met de kerstvakantie nog groene weides hebben in plaats van witte pistes. Heb jij wel een periode in gedachten waarin jij op vakantie wilt of wil je juist last minute een skivakantie boeken naar een gebied met een dik pak sneeuw, maar heb je nog geen exacte bestemming in je hoofd? Dan is de zoekmachine van WaarLigtdeSneeuwWel.nl ideaal.

Kies de periode dat jij op skivakantie wilt, kies je maximale budget, de minimale Skifactor en klik op zoek. De Skifactor is een classificatie die is ontwikkeld om de kans op sneeuw te maximaliseren. Na het klikken op de zoekbutton komen verschillende bestemmingen tevoorschijn die aan jouw wensen voldoen en sneeuwzeker zijn. Daarbij krijg je ook de vanaf prijzen voor die bestemmingen en bij welke aanbieders deze reizen te boeken zijn. WaarLigtdeSneeuwWel.nl biedt zelf dus geen wintersportvakanties aan!

Hoe werkt de Skifactor rating?

Wanneer is een skigebied sneeuwzeker? Door een weging te geven aan verschillende factoren die van invloed zijn voor een sneeuwzekere skivakantie is een model ontwikkeld. Aan de hand van dit model wordt er voor elke maand een cijfer gegeven aan de bestemmingen. Lees meer over de specifieke variabelen binnen dit model: hoe werkt de Skifactor?

Naar de wintersport binnen je budget zonder zoeken: Persoonlijke Deal Alerts! 

Wil je een wintersportvakantie boeken in een bepaalde periode en heb je daarvoor een bepaald budget in gedachten? Stop met zoeken en meld je aan voor de Persoonlijke Deal Alerts dan krijg je per e-mail skivakantie aanbiedingen op maat zodra deze beschikbaar zijn!

Lees ook

Persoonlijke Deal Alerts 

Ontvang e-mail alerts gebaseerd op jouw persoonlijke vakantie voorkeur.

Persoonlijke Deal Alerts 

 

De Skifactor 

Op WaarLigtdeSneeuwWel.nl krijgen alle bestemmingen voor elke maand van het seizoen een wintersport cijfer: de Skifactor. Lees alles over deze classificering.

De Skifactor

99
shares