106 cm

Gem. sneeuwhoogte

Ligt er sneeuw in Westendorf?

Op zoek naar een lastminute naar Westendorf, maar benieuwd of er wel genoeg sneeuw ligt om te skieën? Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de hoeveelheid sneeuw in Westendorf en de exacte sneeuwcondities in dit oostenrijkse dorp in het Skiwelt Wilder Kaiser gebied.

sneeuwzeker-westendorf.jpg

Westendorf Skifactor

7.8
10
Westendorf scoort een gemiddelde van 7.8 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Westendorf in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Westendorf in januari

Westendorf in februari

Westendorf in maart

Westendorf in april

......

Westendorf in december

Bekijk alle aanbiedingen voor skivakanties in Westendorf
v.a. € 549,00

Hoeveel sneeuw ligt er nu?

De actuele sneeuwhoogte in het skigebied van Westendorf is een ruime halve meter hoog. In het dal van Westendorf liggen er enkele tientallen centimeters sneeuw. Door de aanwezigheid van sneeuwkanonnen hoeft weinig sneeuw in het dal overigens niet te betekenen dat de oefenweides en dalafdalingen gesloten zijn. De sneeuwval zette in de maand januari pas goed in en voorzag de pistes van wat verse sneeuw. 


En wat zijn de sneeuwcondities?

De sneeuwkwaliteit in Westendorf is op dit moment als volgt: stevige sneeuw.

Er kunnen verschillen in sneeuwcondities zijn op de verschillende pistes in het gebied. De dalafdalingen zijn doorgaans iets minder goed besneeuwd dan de hoger gelegen pistes. Hierdoor kunnen de condities bijvoorbeeld wat ijziger zijn of zijn enkele pistes zelfs gesloten. Een mooie afdaling in het gebied is de lange Ki-West afdaling. Vanuit deze lange blauwe afdaling is het mogelijk om een skibus naar het skigebied van Kirchberg - Kitzbuhel te pakken. Let op: hiervoor heb je wel een uitgebreide skipas nodig! Heb je die niet, dan brengt de gondellift je gewoon weer omhoog waarna je weer terug naar Westendorf kunt skiën of snowboarden.


Wanneer ligt er sneeuw in Westendorf

Wil je weten wat je kans is op sneeuw in Westendorf tijdens jouw wintersportvakantie? Of je nu met de kerst weg wilt, in de voorjaarsvakantie, met Pasen of gewoon tussendoor onze ski factor laat je zien hoe groot de kans op sneeuw is in november, december, januari, februari, maart en april in Westendorf.


Bekijk hier de sneeuwverwachting voor Westendorf per maand!

Zijn er sneeuwkanonnen bij Westendorf: Ja


Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl
99
shares