Tsjechie

Wintersport Tsjechie

Beginnende skiërs, families met kinderen en budget wintersporters moeten zeker een keer een wintersport naar Tsjechië plannen. De skigebieden van onder andere het Reuzengebergte zijn erg gemoedelijk en het eten en drinken goed betaalbaar!

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

Tsjechie Skifactor

6.5
10
Tsjechie scoort een gemiddelde van 6.5 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Tsjechie in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Tsjechie in januari

Tsjechie in februari

Tsjechie in maart

Tsjechie in april

......

Tsjechie in december

  • De Tsjechische skigebieden zijn wat kleiner van omvang dan de gebieden in de Alpen en daardoor zeer geschikt voor families. De meeste skischolen beschikken over een kinderklas en voor de kleinsten is er kinderopvang mogelijk. Een groot voordeel van een wintersport in Tsjechië is de goede betaalbaarheid.

  • Hoe sneeuwzeker is Tsjechië?

    Hoe sneeuwzeker is Tsjechië?

    De skigebieden in het Reuzengebergte op de grens met Polen zijn sneeuwzeker vanwege de sneeuwkanonnen langs de pistes. Eind december, als de skigebieden opengaan, is het nog wel aan te raden de sneeuwverwachting in de gaten te houden, maar in januari, februari en maart is Tsjechië een prima wintersportbestemming.

Hoe hoog ligt Spindleruv Mlyn - Tsjechie?

Spindleruv Mlyn - Tsjechie ligt op 715 meter hoogte.
De top van het skigebied van Spindleruv Mlyn - Tsjechie ligt op 1235 meter hoogte.

Skigebied Spindleruv Mlyn - Tsjechie

Totaal aantal km skipiste in Spindleruv Mlyn - Tsjechie


Makkelijk
12 KM
Gemiddeld
9 KM
Moeilijk
4 KM
Totaal
25 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares