125 cm

Gem. sneeuwhoogte

Ligt er sneeuw in Trysil?

Hoeveel centimeter sneeuw ligt er op de top en in het dal van Trysil in een specifieke maand? Dat vind je hier op deze pagina. Het skigebied van Trysil is meer dan 150 dagen geopend van eind november tot eind april. De maanden januari tot en met april scoort deze bestemming een ruime 8 op onze skifactor. 

sneeuwzeker-trysil.jpg

Trysil Skifactor

8.0
10
Trysil scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Trysil in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Trysil in januari

Trysil in februari

Trysil in maart

Trysil in april

......

Trysil in november

Trysil in december

Bekijk alle aanbiedingen voor skivakanties in Trysil
v.a. € 282,00

Hoeveel sneeuw ligt er nu?

De actuele sneeuwhoogte in het skigebied van Trysil is zo'n halve meter hoog. In het dal van Trysil is de actuele sneeuwhoogte zo'n enkele tientallen centimeters hoog. Al in november is de sneeuwval ingezet, om al in december vrij sneeuwzeker te zijn met een laag verse sneeuw.

Je hoeft niet bang te zijn dat je veel geld betaald voor skiën onder slechte condities, Trysil biedt haar wintersporters namelijk een sneeuwgarantie. Als de sneeuw in november achterblijft, betaalt Trysil je het geld terug dat je hebt betaald voor skimateriaal, skipassen, skilessen en ook accommodatie. 


En wat zijn de sneeuwcondities?

De sneeuwkwaliteit in Trysil is op dit moment als volgt: stevige sneeuw.

De off-piste mogelijkheden in Trysil behoren tot de beste in Scandinavië, maar zijn in vergelijking met de Alpen gelimiteerd. Wil je een off-piste tocht maken en echte poedersneeuw ervaren? Dan is het raadzaam om met een lokale gids mee te gaan. Voor de freestylers onder ons is er een funpark en halfpipe aanwezig in het gebied. Langlaufers kunnen er gebruik maken van ruim 80 kilometer aan geprepareerde loipes. Na een dag skiën of snowboarden kun je voor entertainment en gezelligheid terecht in de restaurants en bars. 


Wanneer ligt er sneeuw in Trysil

Wil je weten wat je kans is op sneeuw in Trysil tijdens jouw wintersportvakantie? Of je nu met de kerst weg wilt, in de voorjaarsvakantie, met Pasen of gewoon tussendoor onze ski factor laat je zien hoe groot de kans op sneeuw is in november, december, januari, februari, maart en april in Trysil. Vanaf december tot aan april zit het doorgaans wel goed met de sneeuwzekerheid in dit gebied, alleen de maand november scoort een onvoldoende op onze skifactor. 


Bekijk hier de sneeuwverwachting voor Trysil per maand!

Zijn er sneeuwkanonnen bij Trysil: Ja


Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl
99
shares