Trysil

Wintersport Trysil

Reis af naar het hoge noorden voor een sneeuwzekere wintersportvakantie. Trysil is het meest populaire skigebied van Noorwegen en geschikt voor zowel gevorderden als families met kinderen. Bekijk de pistekaart en je begrijpt wel waarom; lange, zeer brede pistes van ieder niveau slingeren door het prachtig Noorse landschap.

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

8 dagen vakantie met eigen vervoer en verblijf

Wintersport Trysil De Jong Intra
Bij De Jong Intra vind je luxe accommodaties direct gelegen aan de pistes! Zo kun je optimaal genieten van je wintersportvakantie! De Jong Intra wintersport

8 dagen vakantie met eigen vervoer en verblijf

Wintersport Trysil TUI.nl
Het aanbod wintersportvakanties van TUI in Trysil is niet erg uitgebreid, maar de beschikbare accommodaties worden wel met een ruime voldoende beoordeeld door de klanten! TUI.nl wintersport

Trysil Skifactor

8.0
10
Trysil scoort een gemiddelde van 8.0 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Trysil in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Trysil in januari

Trysil in februari

Trysil in maart

Trysil in april

......

Trysil in november

Trysil in december

 • Skivakantie Trysil met kinderen

  Skivakantie Trysil met kinderen

  Het skigebied van Trysil biedt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër voldoende kilometers piste, waarvan het grootste aandeel groen is. Je treft er meerdere aparte kindergebieden waar de allerkleinsten veilig kunnen oefenen. Een leuke activiteit om naast het skiën of snowboarden te ondernemen is een huskysafari.

 • Hoe sneeuwzeker is Trysil?

  Hoe sneeuwzeker is Trysil?

  Trysil heeft een vrij groot skigebied gelegen op een grote berg, toch is het skigebied niet zo heel erg hoog gelegen. Het gebied is daarentegen wel zeer sneeuwzeker en dus de ideale bestemming voor een skivakantie met het hele gezin. Je hoeft je hier zeker geen zorgen te maken over de sneeuwhoogte vanaf december. 

 • Welk vliegveld ligt er bij Trysil?

  Welk vliegveld ligt er bij Trysil?

  Het internationale vliegveld Oslo Gardermoen ligt het meest dichtbij Trysil op een afstand van 172 kilometer, het is ruim twee uur rijden.

Hoe hoog ligt Trysil?

Trysil ligt op 415 meter hoogte.
De top van het skigebied van Trysil ligt op 1132 meter hoogte.

Skigebied Trysil

Totaal aantal km skipiste in Trysil


Makkelijk
42 KM
Gemiddeld
13 KM
Moeilijk
18 KM
Totaal
73 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares