Bulgarije

Wintersport Bulgarije

Op zoek naar een ski vliegvakantie? Dan is een vliegreis naar de wintersport in Bulgarije een aanrader. Ruimte, rust, een gemoedelijke sfeer en zelden rijen bij de skilift typeren een skivakantie in Bulgarije. Borovets en Bansko beloven een wintersportvakantie ver weg van de massa.

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

Bulgarije Skifactor

7.4
10
Bulgarije scoort een gemiddelde van 7.4 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Bulgarije in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Bulgarije in januari

Bulgarije in februari

Bulgarije in maart

Bulgarije in april

......

Bulgarije in december

  • Kindvriendelijk

    Kindvriendelijk

    Het grootste voordeel van een wintersportvakantie met het gezin in Bulgarije is dat het minder kostbaar is in vergelijking met de Alpen. Je treft er verschillende skigebieden die voor elk niveau geschikt zijn en je boekt er hotels in verschillende prijsklassen. De fraaiste familiehotels kom je vooral in het centrum tegen.

  • Meest sneeuwzekere skibestemmingen Bulgarije

    Meest sneeuwzekere skibestemmingen Bulgarije

    Borovets en Bansko zijn nog relatief rustige en onontdekte skigebieden in Bulgarije. In November en December is het nog erg vroeg om te vertrekken, maar van januari tot en met maart, en ook nog in april is het aardig sneeuwzeker. In Borovets staan de sneeuwkanonnen paraat om de pistes in conditie te houden.

Hoe hoog ligt Borovets - Bulgarije?

Borovets - Bulgarije ligt op 1350 meter hoogte.
De top van het skigebied van Borovets - Bulgarije ligt op 2560 meter hoogte.

Skigebied Borovets - Bulgarije

Totaal aantal km skipiste in Borovets - Bulgarije


Makkelijk
5 KM
Gemiddeld
23 KM
Moeilijk
7 KM
Totaal
35 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares