Fiss

Wintersport Fiss

Met het hele gezin op wintersportvakantie? Er is wellicht geen betere bestemming in Oostenrijk te bedenken dan Fiss. Alles over de skifactor van Fiss en meer over alle moderne faciliteiten in dit van oudsher boerengehucht in het Oostenrijkse Tirol. Bekijk snel alle aanbiedingen voor een skivakantie in Fiss.

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

10 dagen vakantie met busreis en verblijf

Wintersport Fiss De Jong Intra
Het populaire skigebied Serfaus-Fiss-Ladis komt in aanmerking voor de Sneeuwgarantie van De Jong Intra bij een vertrek voor 2 maart. Reserveer vandaag extra voordelig een van de schitterende hotels of appartementen. De Jong Intra wintersport

9 dagen vakantie met eigen vervoer en verblijf

Wintersport Fiss TUI.nl
TUI reizen heeft een grote selectie met goedkope wintervakanties! Een zeer gezellige en voordelige skibestemming hiervan is het plaatsje Fiss. TUI.nl wintersport

Fiss Skifactor

7.5
10
Fiss scoort een gemiddelde van 7.5 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Fiss in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Fiss in januari

Fiss in februari

Fiss in maart

Fiss in april

......

Fiss in december

 • Skivakantie Fiss met kinderen

  Skivakantie Fiss met kinderen

  Serfaus, Fiss en Ladis staat bekend als het meest kindvriendelijke skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het gebied beschikt ook over een Kinderland, waar de kids zich uitermate kunnen vermaken. Je vindt er zelfs een speciaal kinderrestaurant. Het is mogelijk om lessen te volgen in de moedertaal, bij de skischool in Fiss werken meerdere Nederlandstalige skileraren.

 • Hoe sneeuwzeker is Fiss?

  Hoe sneeuwzeker is Fiss?

  Het skigebied van Fiss, Serfaus en Ladis is niet heel gunstig gelegen. Maar door de hoogte is het gebied toch erg sneeuwzeker in de maanden januari tot en met april. Het grootste deel van de pistes ligt op een hoogte van meer dan 2000 meter en kan voorzien worden van een laag kunstsneeuw met behulp van de vele sneeuwkanonnen. 

 • Welk vliegveld ligt er in de buurt van Fiss?

  Welk vliegveld ligt er in de buurt van Fiss?

  Vliegveld Innsbruck is de dichtstbijzijnde luchthaven op 79 kilometer van het skigebied Serfaus - Fiss - Ladis. Er gaat drie keer per dag een trein van Inssbruck naar Fiss. De reisduur is iets meer dan twee uur. Met een huurauto is het ongeveer een uur rijden.

Hoe hoog ligt Fiss?

Fiss ligt op 1438 meter hoogte.
De top van het skigebied van Fiss ligt op 2750 meter hoogte.

Skigebied Fiss

Totaal aantal km skipiste in Fiss


Makkelijk
43 KM
Gemiddeld
122 KM
Moeilijk
31 KM
Totaal
196 KM

Hoeveel skiliften zijn er in Fiss?

Er zijn 39 skiliften aanwezig.

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares