Voss

Wintersport Voss

Op wintersportvakantie naar Voss Noorwegen? Dit is een echt familieskigebied  maar dan wel met voldoende uitdaging. Het gebied is overzichtelijk, de pistes perfect geprepareerd en er zijn speciale faciliteiten voor de kleintjes. Er zijn diverse andere winterse activiteiten te ondernemen en dat allemaal in een werkelijk wonderbaarlijk mooie omgeving. Welkom in Voss! 

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

10 daagse Voss wintersport vakantie

Wintersport Voss Buro Scanbrit
Bij Buro Scanbrit tref je skivakanties naar Voss met verblijf in sfeervolle accommodaties, van knus Noors chalet tot het statige Fleischer's ski resort. Buro Scanbrit wintersport

8 daagse skivakantie Voss

Wintersport Voss De Jong Intra
Op wintersportvakantie naar Voss? Reisaanbieder De Jong Intra heeft de mooiste ski in ski out accommodaties geselecteerd! De Jong Intra wintersport

6 daagse Voss Wintersportvakantie

Wintersport Voss De Jong Intra
Een lang weekend of korte week sneeuwzeker skien in Voss Noorwegen? Ook dat kan bij de Jong Intra: Voss vakanties zijn hier bovendien zowel beschikbaar met de auto of per vliegtuig! De Jong Intra wintersport

Voss Skifactor

9.0
10
Voss scoort een gemiddelde van 9.0 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Voss in 2021 / 2022 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Voss in januari

Voss in februari

Voss in maart

Voss in april

......

Voss in november

Voss in december

 • Wintersportvakantie Voss met kinderen

  Wintersportvakantie Voss met kinderen

  Het skigebied Voss is een populaire skivakantiebestemming voor families. Het is niet grootschalig, iedere afdaling komt op hetzelfde punt uit waardoor je niet snel zal verdwalen. Alle accommodaties liggen comfortabel dicht aan de piste, veelal zijn de hotels en chalets in Voss zelfs ski in en ski out. Ook snowboarders hebben hier plezier in het funpark met halfpipe! Een dag geen les? Maak dan de ski puzzeltocht door Voss met de hele familie!

 • Sneeuwzekerheid Voss Noorwegen

  Sneeuwzekerheid Voss Noorwegen

  Zeker weten dat er een flink pak verse sneeuw ligt tijdens je vakantie? Voss is het hele seizoen, vanaf kerst tot het vroege voorjaar, super sneeuwzeker. Niet voor niets worden hier de wereldkampioenschappen georganiseerd! Ook voor een wintersportvakantie in april is Voss een goede keuze. Het gebied is sneeuwzeker tot en met de laatste week van de maand! Vergelijk Voss met onze andere tips voor skien in april.

 • Welke luchthaven is dichtbij Voss?

  Welke luchthaven is dichtbij Voss?

  Vanaf vliegveld Bergen is het ongeveer anderhalf uur rijden naar Voss. De luchthaven ligt 105 kilometer van het ski-oord. Er zijn meerdere transfer opties met het openbaar vervoer.

Hoe hoog ligt Voss?

Voss ligt op 56 meter hoogte.
De top van het skigebied van Voss ligt op 946 meter hoogte.

Skigebied Voss

Totaal aantal km skipiste in Voss


Makkelijk
24 KM
Gemiddeld
26 KM
Moeilijk
4 KM
Totaal
54 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 27,50
De Jong Intra
€ 19,50
Bizz Travel
€ 30
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 22,50
Summit travel
€ 27,50
Buro Scanbrit
€ 27
Sunweb
€ 30
Center Parcs
€ 29,50
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 27,50
Vakantiediscounter
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 09-06-2021

99
shares