88 cm

Gem. sneeuwhoogte

Ligt er sneeuw in Lapland?

Lapland is van november tot april één wonderlijke witte wereld. De sneeuw in Lapland blijft goed liggen vanwege de temperatuur die maandenlang niet boven het vriespunt uitkomt. Hieronder lees je hoe de actuele sneeuwval in Lapland is en hoe de sneeuwcondities zijn!

sneeuwzeker-lapland.jpg

Lapland Skifactor

7.5
10
Lapland scoort een gemiddelde van 7.5 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Lapland in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Bekijk alle aanbiedingen voor skivakanties in Lapland
v.a. € 579,00

Hoeveel sneeuw ligt er nu?

De actuele sneeuwhoogte op de top van Lapland is (Niet bekend) cm hoog. In het dal ligt (Niet bekend) cm sneeuw. In Lapland is de laatste sneeuwval van (Geen datum bekend). Daarbij is (Niet bekend) cm verse sneeuw gevallen.


En wat zijn de sneeuwcondities?

De sneeuwkwaliteit in Lapland is op dit moment als volgt: (Niet bekend).


Wanneer ligt er sneeuw in Lapland

Wil je weten wat je kans is op sneeuw in Lapland tijdens jouw wintersportvakantie? Of je nu met de kerst weg wilt, in de voorjaarsvakantie, met Pasen of gewoon tussendoor onze ski factor laat je zien hoe groot de kans op sneeuw is in november, december, januari, februari, maart en april in Lapland.


Bekijk hier de sneeuwverwachting voor Lapland per maand!

Zijn er sneeuwkanonnen bij Lapland: ja als er te weinig natuurlijke sneeuw is in Fins Lapland of Zweeds Lapland dan zijn er sneeuwkanonnen die de skipistes van een mooi laagje sneeuw voorzien. Ja


Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl
99
shares