Lapland

Wintersport Lapland

Een wintervakantie Lapland is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Van november tot april zijn de sneeuwcondities ideaal voor een wintersport in Scandinavië. In Fins Lapland kan je skiën en snowboarden, maar het is vooral het noorderlicht en de rit per sneeuwscooter die deze bestemming zo uniek maken.

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

8 daagse skivakantie inclusief vlucht & verblijf

Wintersport Lapland Buro Scanbrit
Bekijk de scherp geprijsde 8 daagse skivakantie Lapland van Buro Scanbrit, de specialist van Nederland in Scandinavië skivakanties! Buro Scanbrit wintersport

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

Wintersport Lapland De Jong Intra
Winterse avonturen beleef je in Fins Lapland met De Jong Intra vakanties. Wandelen op sneeuwschoenen, ijsvissen, op pad met een sneeuwscooter of een hondenslee? Unieke ervaringen in de sneeuw! De Jong Intra wintersport

8 dagen vakantie met vlucht en verblijf

Wintersport Lapland TUI.nl
Tui heeft een zeer gevarieerd aanbod van wintersportvakanties Lapland o.b.v. vlucht en een verblijf in een 3- of 4-sterren hotel of appartement. TUI.nl wintersport

2 daagse skivakantie inclusief verblijf

Wintersport Lapland Buro Scanbrit
Bekijk de scherp geprijsde 2 daagse skivakantie Lapland met bijzonder accommodaties zoals het Luvattumaa Sneeuwkasteel! Buro Scanbrit wintersport

Lapland Skifactor

7.5
10
Lapland scoort een gemiddelde van 7.5 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Lapland in 2020 / 2021 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Lapland in januari

Lapland in februari

Lapland in maart

Lapland in april

......

Lapland in november

Lapland in december

 • Lapland is vanwege de vele unieke buitenactiviteiten een kindvriendelijke wintervakantie bestemming, denk bijvoorbeeld aan een huskysafari of een sneeuwscootertocht. In het skigebied van Lapland tref je met name pistes die qua skiniveau getypeerd worden als makkelijk tot gemiddeld.

 • Meest sneeuwzekere skibestemmingen Lapland

  Meest sneeuwzekere skibestemmingen Lapland

  Ondanks de relatief lage hoeveelheid sneeuw, heeft Lapland erg sneeuwzekere wintersportbestemmingen. Er valt tot ca 80 cm sneeuw in Levi en Yllas en deze blijft door de vrieskou boven de poolcirkel – van december tot en met april - goed liggen.

 • Via welke vliegveld reis je naar Lapland?

  Via welke vliegveld reis je naar Lapland?

  De luchthaven Kittila (KTT) in het noorden van Finland ligt vlak bij het skigebied Levi op iets minder dan 20 km afstand, of een kwartiertje rijden. Naar het skigebied Yllas is de afstand 40 kilometer.

Hoe hoog ligt Lapland?

Lapland ligt op 531 meter hoogte.
De top van het skigebied van Lapland ligt op 202 meter hoogte.

Skigebied Lapland

Totaal aantal km skipiste in Lapland


Makkelijk
22 KM
Gemiddeld
19 KM
Moeilijk
4 KM
Totaal
45 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 27,50
De Jong Intra
€ 19,50
Bizz Travel
€ 27,50
KRAS
€ 22
HiSpeed
€ 22,50
Chalet.nl
€ 22,50
Summit travel
€ 22,50
Buro Scanbrit
€ 27
Pharos reizen
€ 22,50
Sunweb
€ 27,50
Buro Scanbrit 2
€ 27
Center Parcs
€ 29,50
HUSK
€ 30
Pierre Vacances
€ 29
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 27,50

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 26-06-2019

99
shares