Hemsedal

Wintersport Hemsedal

Eén van de beste skigebieden van Scandinavië is het Noorse Hemsedal. Met meer dan 40 km aan gevarieerde pistes en uitstekende off piste mogelijkheden is het relatief groot. Daarnaast is het super sneeuwzeker! Voor gezinnen met kinderen is het een ideaal gebied, waar de leukste activiteiten zijn te beleven. 

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

7 daagse Hemsedal ski vakanties

Wintersport Hemsedal De Vakantiediscounter
Voor mooie wintersport Noorwegen aanbiedingen kan je prima bij de Vakantiediscounter terecht. Ook naar de skigebieden bij Hemsedal hebben ze leuke hotel deals & all-in pakketten! De Vakantiediscounter wintersport

8 dagen vakantie met eigen vervoer en verblijf

Wintersport Hemsedal De Jong Intra
Op zoek naar een aantrekkelijke wintersportbestemming? Check dan zeker even de reizen naar Hemsedal bij reisorganisatie De Jong Intra. De Jong Intra wintersport

Hemsedal Skifactor

8.6
10
Hemsedal scoort een gemiddelde van 8.6 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Hemsedal in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Hemsedal in januari

Hemsedal in februari

Hemsedal in maart

Hemsedal in april

......

Hemsedal in november

Hemsedal in december

 • Skivakantie Hemsedal met kinderen

  Skivakantie Hemsedal met kinderen

  In Hemsedal is er voor elk niveau skiër genoeg uitdaging te vinden. Je treft hier het grootste skigebied voor kinderen in Noorwegen, met ook een slalompiste en meerdere funparks. Naast skiën en snowboarden is het mogelijk om er te bowlen, te ijsklimmen of een huskysafari of paardensledetocht te boeken.

 • Hoe sneeuwzeker is Hemsedal?

  Hoe sneeuwzeker is Hemsedal?

  Het Noorse Hemsedal is één van de beste en meest sneeuwzekere gebieden van Scandinavië. Het skiseizoen begint in Hemsedal al vroeg in november en loopt door tot en met april zeker. Voor een extreem sneeuwzekere vakantie is dit dus de ideale bestemming. Of je nou in november wil gaan of pas eind maart, er ligt altijd genoeg sneeuw om te genieten van een skivakantie.

 • Via welke luchthaven reis je naar het Hemsedal?

  Via welke luchthaven reis je naar het Hemsedal?

  Bij een skivakantie naar het Hemsedal inclusief vlucht, kom je aan op het vliegveld van Oslo. De afstand naar het Hemsedal is 214 kilometer. Dat is ongeveer 3,5 uur rijden. In het skiseizoen is er is een Transferbus die je vooraf kunt reserveren. De trein is een alternatieve optie.

Hoe hoog ligt Hemsedal?

Hemsedal ligt op 600 meter hoogte.
De top van het skigebied van Hemsedal ligt op 1450 meter hoogte.

Skigebied Hemsedal

Totaal aantal km skipiste in Hemsedal


Makkelijk
18 KM
Gemiddeld
15 KM
Moeilijk
10 KM
Totaal
43 KM

Hoeveel skiliften zijn er in Hemsedal?

Er zijn 18 skiliften aanwezig.

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares