Safsen

Wintersport Safsen

Kinderen met rode wangen en skilatten op de schouders of rustzoekers die de bossen van Zweden willen verkennen, zijn in Säfsen aan het juiste adres. Lees hier meer over het Säfsen resort, de pistes, sneeuwhoogte en maanden om te reizen. Kortom, alles over een skivakantie naar Säfsen!

Wanneer wil je weg?

Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:
Om je aan te melden voor een Persoonlijke Deal Alert moet je akkoord gaan met de privacy, cookie & algemene voorwaarden. Het regelement kan je hier vinden:
Voorwaarden WaarLigtDeSneeuwWel.nl

Safsen Skifactor

7.3
10
Safsen scoort een gemiddelde van 7.3 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Safsen in 2024 / 2025 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Safsen in januari

Safsen in februari

Safsen in maart

Safsen in april

......

Safsen in december

 • Skivakantie Safsen met kinderen

  Skivakantie Safsen met kinderen

  Safsen is een ideaal skigebied voor gezinnen met kleine kinderen. Het totale aantal kilometers pistes haalt de 20 nog niet en het gros ervan wordt getypeerd als gemakkelijk. Ze komen uit op hetzelfde punt dus je zal er niet gauw verdwalen. Het Zweedse dorp is daarnaast ook zo goed als autovrij.

 • Hoe sneeuwzeker is Safsen?

  Hoe sneeuwzeker is Safsen?

  Hoewel het kleine skigebied van Safsen niet erg hoog gelegen is, kun je er toch genieten van een sneeuwzekere vakantie in de maanden januari tot en met april. De maanden februari en maart zijn zelfs de meest ideale maanden voor Safsen, de sneeuwconditie is hier dan optimaal. Het skigebied van Safsen is klein maar fijn met genoeg sneeuw om heerlijk te skiën en snowboarden.

 • Welk vliegveld is er nabij Safsen?

  Welk vliegveld is er nabij Safsen?

  Luchthaven Stockholm-Arlanda (ARN) ligt op 274 kilometer van het Safsen Resort bij Fredriksberg. Dat is ongeveer 3,5 uur rijden. Er gaan ook bussen via Ludvika richting Fredriksberg.

Hoe hoog ligt Safsen?

Safsen ligt op 292 meter hoogte.
De top van het skigebied van Safsen ligt op 472 meter hoogte.

Skigebied Safsen

Totaal aantal km skipiste in Safsen


Makkelijk
10 KM
Gemiddeld
4 KM
Moeilijk
2 KM
Totaal
16 KM

Bijkomende kosten

TUI
€ 40.00
De Jong Intra
€ 25
HiSpeed
€ 0
Chalet.nl
€ 30
Summit travel
€ 20
Buro Scanbrit
€ 35
Sunweb
€ 40
Center Parcs
€ 0
Het Frankrijk Huis
€ 32,50
Landal
€ 33
Vakantiediscounter
€ 0
Prijsvrij
€ 0

De prijzen van wintersportvakanties op WaarLigtdeSneeuwWel.nl zijn exclusief genoemde reserveringskosten en de verplichte €2,50 voor het Calamiteitenfonds per boeking. De prijzen van deze skivakanties worden regelmatig door ons gecontroleerd en aangepast, maar tussen deze controles kunnen toch soms prijsafwijkingen ontstaan. Het totaal bedrag wordt voor het bevestigen van je boeking bij de reisorganisatie duidelijk. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar de website van de reisorganisatie van je keuze.

Deze toeslagen zijn het laatste gecheckt op 08-05-2023

99
shares