Safsen

Wintersport Safsen

Kinderen met rode wangen en skilatten op de schouders of rustzoekers die de bossen van Zweden willen verkennen, zijn in Säfsen aan het juiste adres. Lees hier meer over het Säfsen resort, de pistes, sneeuwhoogte en maanden om te reizen. Kortom, alles over een skivakantie naar Säfsen!

Wanneer wil je weg?

Skifactor
Persoonlijke
Deal Alerts
Mail mij als er een wintersport aanbieding is voor: met een prijs lager dan:

7 daagse skivakantie inclusief verblijf & overtocht

Wintersport Safsen Buro Scanbrit Safsen 7 dagen Buro Scanbrit is een van de weinige Nederlandse touroperators met aantrekkelijke reizen naar Safsen: o.a. de (4 sterren) vakantiewoning en de overtocht Kiel-Göteborg zijn inbegrepen. Buro Scanbrit Safsen 7 dagen wintersport

10 daagse skivakantie inclusief verblijf & overtocht

Wintersport Safsen Buro Scanbrit Safsen 10 dagen Bekijk ook de 10-daagse skivakanties naar skiresort Safsen. Ook hier zijn accommodatie en retour overtochten per luxe cruise ferry inbegrepen. Buro Scanbrit Safsen 10 dagen wintersport

Safsen Skifactor

7.3
10
Safsen scoort een gemiddelde van 7.3 op basis van onze Skifactor. Hieronder zie je de Skifactor score voor vakantie in Safsen in 2018 / 2019 per maand uitgewerkt door Esmeralda.

Safsen in januari

Safsen in februari

Safsen in maart

Safsen in april

......

Safsen in december

  • Skivakantie Safsen met kinderen

    Skivakantie Safsen met kinderen

    Safsen is een ideaal skigebied voor gezinnen met kleine kinderen. Het totale aantal kilometers pistes haalt de 20 nog niet en het gros ervan wordt getypeerd als gemakkelijk. Ze komen uit op hetzelfde punt dus je zal er niet gauw verdwalen. Het Zweedse dorp is daarnaast ook zo goed als autovrij.

  • Hoe sneeuwzeker is Safsen?

    Hoe sneeuwzeker is Safsen?

    Hoewel het kleine skigebied van Safsen niet erg hoog gelegen is, kun je er toch genieten van een sneeuwzekere vakantie in de maanden januari tot en met april. De maanden februari en maart zijn zelfs de meest ideale maanden voor Safsen, de sneeuwconditie is hier dan optimaal. Het skigebied van Safsen is klein maar fijn met genoeg sneeuw om heerlijk te skiën en snowboarden.

Hoe hoog ligt Safsen?

Safsen ligt op 292 meter hoogte.
De top van het skigebied van Safsen ligt op 472 meter hoogte.

Skigebied Safsen

Totaal aantal km skipiste in Safsen


Makkelijk
10 KM
Gemiddeld
4 KM
Moeilijk
2 KM
Totaal
16 KM
0
shares